اجرا و نصب سپتیک تانک
بمنظور نصب و اجرای سپتیک تانک ابتدا باید گودالی با عرضی معادل نیم متر بیشتر از عرض مخزنی که خریداری شده حفر شود و با ریختن بتن مگر در کف گودال سپتیک نسبت به جایگذاری دستگاه اقدام شود. در ادامه با جرثقیل باید سیستم بصورت تراز داخل این گودال جایگذاری شود. سپس لوله ورودی مخزن را که کمی بالاتر از لوله خروجی تعبیه شده است به فلنج لوله خروجی از ساختمان وصل نمائید. بعد از نصب لوله خروجی از سپتیک تانک به فلنج لوله ورودی به چاه فاضلاب و تست دستگاه با آب فاقد فاضلاب در وحله اول بمنظور آب بندی مسیر ، می توانید از عملیات نصب مطمئن شوید.
• در صورتیکه در محل نصب گندانبار امکان تردد ماشین آلات سنگین وجود دارد توصیه می شود به وسیله فنس جداسازی صورت گیرد.
• عمق نصب سپتیک تانک فاضلاب باید به طریقی باشد که خروجی فاضلاب به صورت ثقلی وارد لوله ورودی سپتیک شود.
• در صورتیکه خروجی پساب سپتیک تانک فاضلاب وارد زمین یا خاک می شود زمین مورد نظر باید حداقل ۱۰ متر از ساختمان فاصله داشته باشد و حداقل ۳۰ متر از چاه های آب فاصله داشته باشد.
• زیر سازی و رگلاژ محل نصب سپتیک تانک فاضلاب ضروری است.( شیب سطح زیر سپتیک صفر در صد می باشد).
• فاصله مناسب مخزن فاضلاب از ساختمان حداقل ۳ متر.
اجرا و راه اندازی سپتیک تانک توسط شرکت ناب زیست در کمترین زمان و مطالعه مشخصات در https://images.google.at/url?q=https://naabzist.com ممکن و با بیشترین کیفیت انجام میشود. بمنظور اجرای سیستم سپتیک با همکاران ما تماس بگیرید و پس از توافق در خصوص قیمت و سفارش خرید در اسرع وقت منتظر اجرای سپتیک فاضلاب توسط تیم نصب ما باشید. از مهمترین پروژه های سال 97 ناب زیست می توان به پروژه سپتیک های پروژه همراه شهر متعلق به شرکت همراه اول واقع در منطقه 22 تهران - ورداورد به ظرفیت 840 مترمکعب در قالب 7 دستگاه سپتیک 50 مترمکعب و دو دستگاه مخزن سپتیک 35 مترمکعب پیمانکار فاز اول پروژه 1200 واحدی همراه شهر در ورداورد شرکت تکناب و دقیقا همین ابعاد مخازن سپتیک در فاز دوم توسط شرکت آمن اشاره کرد.
مشکلات و معایب سپتیک تانک
1. در مرحله اول و بزرگترین نگرانی در مورد این مخازن شکستن دیواره تقسیم کننده سپتیک تانک است. که در این صورت بدلیل تداخل نشست توده چربی های سنگین شده به سمت پایین مخزن فاضلاب و گازهای متصاعد شده از فعالیت باکتری های بی هوازی که در حال صعود به سمت بالا هستند باعث بهم ریختن مکانیزم عملکرد سیستم سپتیک خواهند شد.
2. عدم تخلیه بموقع بدلیل عدم کنترل دوره ای دستگاه و انباره فاضلاب و پر شدن مخزن سپتیک. این موضوع باعث می شود پساب درون فاضلاب به سمت درین آشپزخانه برگردد و مشکلات را در سرویس های بهداشتی ایجاد کند.
3. گرفتگی ونت هدایت گاز متان که باعث انفجار سپتیک تانک و متلاشی شدن سیستم تصفیه فاضلاب می گردد.
4. کار گذاشتن گندانبار اطراف ریشه درختان باعث می شود بهنگام رشد درختانی که قوی هستند و ریشه بزرگی دارند به بدنه سپتیک تانک ضربه بزند و حتی تا مرز مچاله کردن مخزن سپتیک پیش برود.
5. یکی از مهمترین معایب سپتیک تانک پنهان بودن آن زیر خاک و عدم دسترسی آنی توسط مصرف کننده می باشد.
6. زیر خاک بودن مخزن فاضلاب اگر چه مزیت مهمی برای دستگاه سپتیک محسوب می شود اما از طرفی نیز باعث می شود کارفرما زمان پر شدن سپتیک تانک را متوجه نشود. بدین منظور باید به علائم طبیعی پر شدن انباره تعفن از جمله بوی بدی که در فضای ساختمان می پیچد و یا گرفتگی مجاری فاضلابرو دقت نمود تا باعث بروز مشکل نشود . در این راستا می توان از تابلو کنترل و نشانگرهای میزان سطح فاضلاب درون مخزن سپتیک استفاده نمود و بهنگام پر شدن گندانبار از موضوع خبردار شد. در هر صورت بعد از آگاهی از اینکه سپتیک تانک پر شده است باید آن را تخلیه نمود .نحوه پر کردن اطراف مخزن سپتیک پلی اتیلن
1 - جهت سهولت در پر کردن اطراف مخزن سپتیک پلی اتیلنی و انجام صحیح عمل کمپکت، حتما دور تا دور فضایی در حدود نیم متر وجود داشته باشد. 2 - برای پر کردن زیر و اطراف سپتیک تانک پلاستیکی می توان از مصالح زیر استفاده کرد:
• شن و ماسه درشت (Coarse sand or squeegee)
• شن نخودی (Pea gravel)
• خرده سنگ ها (Crushed and screened rock chips)
3 - در پر کردن زیر و اطراف سپتیک تانک پلی اتیلنی از مصالح زیر به هیچ وجه نباید استفاده کرد:
• آسفالت کنده شده از سطح زمین
• نخاله های ساختمانی
• خرده سنگ ها با لبه های تیز
